logo esimene osa kolmapäev 30 oktoober 2024  
logo teine osa  
logo kolmas osa
Vanemad aastakäigud 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
  Järgmine Reisimaailm ilmub detsember 2024
reisimaailma logo
tutvustus
tellimine
kontakt
viited
uudised
ajalooline Kreeka
 

Reisimaailmas 2019. aastal käsitletud teemad
Reisimaailm nr.1 [ülevaade | lähemalt]
Reisimaailm nr.2 [ülevaade | lähemalt]
Reisimaailm nr.3 [ülevaade | lähemalt]
Reisimaailm nr.4 [ülevaade | lähemalt]

 Reisimaailm nr. 1
Turism
Nautigem enneolematult kaunist talve!
MATKA 2019 Helsinki
Firmad koondusid Helsingi turismimessil
Soome messil oli väljas kogu Eesti
Teater algab garderoobist, aga millest algab Tourest …
Tourest 2019 oli ikka veebruarikuus
Tourestil kaubeldi kõige aktiivsemalt Türgi ja Kreeka puhkusepakettidega
Avastagem Lätit!
Loodusmuuseumis tänati EV100 juubelimatkade korraldajaid

Persoon
EASi turismiarenduskeskuse direktorina töötab Margus Sameli
Heli Tooman: Unista, ela ja unusta vanus!

Haridus
Hotellid ja restoranid avavad noortele oma tagatoad

Majutus/Toitlustus
Rotermanni kvartalis on Metropol Hotel ja Metropol Spa Hotel
Eesti maitsvaim konkurss tähistab 25. juubelit
Omanäolised hotellid ja restoranid – meie reiside rikastajad
Pärnakad kutsuvad aprillis restoranide nädalale

Reisikiri
Maailm justkui peopesal
Lõuna-Korea templis leiab tee tõelise minani
Seiklused Sarasotas

Kultuur
Lennuk-muuseum Hollandis
Põhjamaad
Eesti Ajaloomuuseum pidas 155. sünnipäeva
Novellfilm „Hea karjane” Tampere filmifestivalil

Merendus
Merendusuudiseid
Purje all Antarktika-ekspeditsioonile
TS Laevad teenindas ettevõtte kõigi aegade 5-miljonendat reisijat
Firmapidu laeval – midagi enamat kui lihtsalt pidu

Konverents
Värsked turismimõtted Tallinnas
Kas kalamari või põldmari?
Põhja-Eesti turismikonverents tõi täissaali
Konverents Tallinnas
Helsingi Vantaa lennujaam

Uuring
Majutuse pakkumine ja nõudlus Eestis portaali airbnb.com kaudu
Tallinna kuvand on rõõmustavalt positiivne
Kruiisituristid panustavad sadu miljoneid Läänemere sihtkohtade majandustesse

Hea teada
Tähelepanu ettevõtjad – uus direktiiv võib kohalduda lisaks klassikalistele reisiettevõtjatele ka tegelikele teenuseosutajatele
Reisijate õigused ja praktilisi nõuandeid parima reisikogemuse saamiseks

Lühidalt
Huvitavat lähinaabritelt
 Reisimaailm nr. 2
Turism
Kes hästi süüa saab, see jaksab reisida
Kauge aare – Kalimantan
Eesti turismi veab hea hinna-kvaliteedi suhe
Visit Estonia tegi kokkuvõtteid
ITB Berlin 2019 – maailma suurim turismimess
Kõikide võimaluste saar – Gotland
Avastage Lätit! Jelgava

Persoon
Garri Raagmaa: Pole praktilisemat asja kui hea teooria!

Majutus
Omanäolised hotellid ja restoranid – meie reiside rikastajad
Kaasaegset disaini ja rahulikku õhustikku pakuvad Tallinki hotellid

Haridus
Päev, mis läheb Tartu ülikooli Pärnu kolledži ajalukku

Uuring
Eesti turism 2018

Toitlustus
Juunis avatakse neljatärnispaa ja restoran Wasa Resort
Pärnumaa maitsed andsid Eesti toidupiirkonna tiitli edasi
Umberto resto
Uued maitsed romantilisel rannateel
Endisest suvelossist ja koolimajast sai veinimõis
Kohviga vihmametsa päästmas
Eesti Parim Toiduaine 2019 on Mamma kõrvitsa-kohupiimapannkoogid
Mais oli kolmas Eesti Toidumess – Sööma!
Eestlane eelistab kodumaist toitu, mida jätkub ka ekspordiks

Kultuur
„Hingerada” Vastseliina piiskopilinnuse palverännumajas
Tallinnas avati Kostabi galerii
„Minu arm”
Tartu Uue Teatri esimene ooper on „Emajõe ööbikud”
„Romeo või Julia” Pärnus

Reisikiri
Reis Leningradi oblastisse
Lugu sellest, kuidas TÜ Pärnu kolledž oma töötajad maailma lõppu saatis

Konverents
New Baltic Hospitality Forum 4. ja 5. aprillil 2019 Tallinnas
Giidid arutlesid päevakajaliste teemade üle
NATO 70. aastapäev
Toiduainetööstuse aastakonverentsil uuriti, kuidas püsida konkurentsis

Merendus
Merendusuudiseid
Tallink sai 30-aastaseks
Vanasadama ala hakkavad ilmestama pop-up linnaruumilahendused
Sadamakassast ostetakse parvlaevapileteid üha harvem

Hea teada
Mõned kasulikud nõuanded hotelliomanikule
Isegi süütu sääsehammustus võib kogu reisi rikkuda
Liikluskindlustus aitab kahjusid hüvitada
Erivajadusega reisijat ei tohi diskrimineerida

Lühidalt
Huvitavat lähinaabritelt
Esimesel Open House Tallinnal osales ligi 5000 inimest
Algatus „100 teraviljapeenart” jätkab Tallinnas
Ellu on viidud ligi 400 projekti
 Reisimaailm nr. 3
Turism
Igast suvepäevast võis kaasa võtta häid elamusi
Eesti võimalus turismis
Tallinna turism giidi pilgu läbi
Juba traditsiooniks saanud Peipsi järvefestival sai tänavu avapaugu Vasknarvas
Ristluskülalised Tallinnas – ummikud versus kestlik tulu
Tallinki viis soovitust lastega ajaveetmiseks Stockholmis
Istanbuli uus lennujaam Istanbul on avatud
MATKA partnermaaks sai Eesti
Tallinna turism I poolaastal

Persoon
Annely Akkermann: Soovin, et meie maailmavaade oleks avaram, tegevused hoolivamad ja hoidvad

Toitlustus
Kalarestoran Meretare Narva Jõesuus
Tulivee keskus maalilises Liimala rannas
Teine Peipsi toidu tänav
Haapsalus pakuti taas erinevaid maitseid
Parimad talutoidud selgunud

Uuring
oome elanikkonna küsitlus: Eesti maine puhkusesihtkohana
Inimeste ostuotsused on läbimõeldumad

Kultuur
Kolm väärikat ja tähtsat numbrit: 50, 85 ja 150
Reedel „Päri musi” ja laupäeval „Imält tütrele” – nii pidutsevad setod
Seto laulupidude tavale pandi algus eelmisel sajandil
Seto kuningriigi päev
Dannebrogi tähtpäev Tallinnas
Hõbevalge peegeldus Haapsalus
2024. aasta kultuuripealinn on Tartu!

Majutus
Omanäolised hotellid ja restoranid – meie reiside rikastajad
Merepargi ApartHotel & Cafe Narva-Jõesuus

Muusika
Hiiu Folk jätkab omas stiilis
Killuke Iirimaad oli Käsmus
Viljandis elati kaasa headele lugudele
Leigol avati müstiline teatrimets

Merendus
Merendusuudiseid
Eesti Antarktika-laev läks teele
Ahvenamaa reederid Soome lahel
Kõik inimesed peaksid korra elus töötama klienditeenindajana

Reisikiri
Juulis Laadoga pärleid otsimas

Hea teada
Majutusteenustele 14päevane taganemisõigus ei laiene

Lühidalt
Huvitavat naabritelt
Maailma parim alkoholivabade kokteilide valmistaja
 Reisimaailm nr. 4
Turism
Mitmekesine menüü on huvitavam
Lähme Lätti! Talvine Jelgava
Ilus sügispäev Pärnus
Eesti agroturism
Sloveenia pääses Michelini teejuhti
ITB Aasia
Regioonid ja linnad, Euroopa tuleviku sambad
Eesti võitis äriturismi Oscari

Persoon
Margus Sameli tegus aasta EASi turismiarenduskeskuse direktorina

Toitlustus
Saaremaa Toidufestival – kenast sööjast on ka toidul kena meel
Tartu veinifestival kui Eesti veinisõbra eetos
Tallinna restoranide nädal rokib
Toidumessil käis üle 7000 külastaja
Üheksas rahvusvaheline Taimetoidumess
Eestis toimus maailma suurim Black Food festival
Meeleolukas toidupäev Kohtla-Järvel
Eesti toidu Südamega Tegija 2019 on Õie Pritson Gustav Cafest
Piiripealsed maitseelamused Eesti idapoolseimas restoranis
Tallinki jõulu-buffet: kuidas valida parimat läänemere maitset

Majutus
Omanäolised hotellid ja restoranid – meie reiside rikastajad

Kultuur
Hiina suured sammud
„Linea Temporis” Riias
Euroopa pühad paigad
Kuidas palverännakute idee alguse sai?
2024. aasta Euroopa kultuuripealinnad

Konverents
ositiivne hoiak toob edu
Rahvusvahelise konverentsi peateema oli maaturism
Miks ja kuidas suurendada taimse toidu osakaalu menüüs?
Loomingut, armastust ja soola!
„Kuidas tuua soomlane Põhja-Eestisse?”
Laevanduskonverents tänavu presidendiga

Reisikiri
Taas lõunanaabrite juures
Kuningata kuningriik Iiri meres – Mani saar

Merendus
Merendusuudiseid
D-terminal on saanud uue kuue
Kaldaelektri kasutuselevõtt toob Vanasadamasse puhtama õhu
Praktika TS Laevades – hea valik Eestis õppivale meremehele
Viking Gloryst saab üks maailma kliimateadlikumaid reisilaevu

Hea teada
Seitse küsimust, mille abil ennetada internetis ostmisel pettumust

Lühidalt
Huvitavat naabritelt Haaga-Helia Eesti hoiab naaberturgude arengukontekstil silma peal
Müncheni lennujaamast sai muinasjutumaa
Fookuses on vastutustundlik ettevõtlus
 
   
 17-10-2024
Ilmus Reisimaailma 2024. aasta kolmas number...
Loe lähemalt!
© 2001 www.ww.ee